RRETH NESH

Pastrimigroup eshte themeluar ne vitin 22-04-2016 me seli ne FusheKosov ne fillim ishin vetem 2 puntor, si fillim ishte e veshtir po jo dhe pa mundur per te hec perpara sot pas vetemdy vite nga themelimi 20016-2018 kompania jone ka 20puntor dhe kemi mbi 500 klient qe na kan besuar punen tonë gje qe ju jemi mirenjohes dhe falemnderus per bashkepunim, kompania jone ka paisje profesionale te pastrimit te markes unger nga Gjermania posedojm te gjitha makinerit e teknologjis se fundi kryejmte gjitha llojet e pastrimi me maqina me avull , posedojm kranin(liftin) deri ne lartesi 22m.

Kompania e Pastrimit "Pastrimi Group" shpk është themeluar në vitin 2016 me seli në Fushë Kosovë. Kompania jonë ka 20 punëtor dhe kemi rreth 500 klient te rregullt që na kanë besuar punën tonë, gjë për të cilën i'u jemi mirënjohës dhe falenderues në të njejten kohë për bashkëpunim. Kompania "Pastrimi Group" posedon të gjitha makinerit profesionale te pastrimit të markës Unger nga Gjermania si dhe kranin( liftin) me lartesi 22m