Pastrimi gjeneral
i shtëpisë!

 

Pastrimi gjeneral
i lokaleve!

SHËRBIME PASTRIMI

Banesa

Lokale

Shtëpi

Vetura

Kran

Kulma

Shtrate

Karriga

Koltuke

Kuzhina

Fushë Kosovë

+383 44 633 609

info@pastrimigroup.com

Rreth nesh

Pastrimigroup është themeluar në vitin 2016 me seli në Fushë Kosovë në fillim ishin vetem 2 puntor, si fillim ishte e vështir po jo dhe e pa mundur për të hec përpara sot pas vetem dy vite kompania jonë ka 20 puntor.